UNIVERSITATEA DE STAT DE MEDICINA SI FARMACIE "NICOLAE TESTIMITEANU" din R.MOLDOVA

 
 
Nov 15

Expoziția Internațională Specializată ,,INFOINVENT”

(Ro)

În perioada 15-18 noiembrie 2017, Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI) organizează cea de-a XV-a ediție a Expoziției Internaționale Specializate ,,INFOINVENT-2017”. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Academia de Științe a Moldovei, Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic, CIE ,,MOLDEXPO” S.A., cu susținerea Organizației Mondiale a Proprietății Intelectuale (OMPI) și a Oficiului European de Brevete (OEB).

 

În cadrul evenimentului vor fi organizate seminare, mese rotunde și ateliere, la care vor participa experți și practicieni locali și internaționali, printre care reprezentanți ai OMPI, OEB, AGEPI ș.a., care vor veni cu recomandări bazate pe rolul inovațiilor și proprietății intelectuale în dezvoltarea cu succes a afacerilor.

 

Instituţiile şi companiile sunt invitate să-şi prezinte invenţiile şi produsele sau serviciile inovative, alături de  reprezentanţi din peste 20 de ţări.

 

Manifestarea reprezintă o platformă ideală pentru întâlniri de afaceri între inventatori, cercetători și reprezentanți ai mediului de afaceri şi se va desfășura în incinta Centrului Internațional de Expoziții ,,MOLDEXPO” S.A.

 

Termenul limită pentru depunerea cererilor de participare este 15 septembrie 2017.

 

EIS ,,INFOINVENT” este un for al proprietății intelectuale, care are drept obiective susținerea și promovarea creativității și proprietății intelectuale, atragerea investițiilor în activitatea de inovare și transfer tehnologic, realizarea proiectelor mixte privind implementarea invențiilor, tehnologiilor și materialelor noi în economia națională, precum și dezvoltarea cooperării tehnico-științifice internaționale.


Pentru mai multe informaţii despre EIS „INFOINVENT-2017” accesați: www.infoinvent.md