UNIVERSITATEA DE STAT DE MEDICINA SI FARMACIE "NICOLAE TESTIMITEANU" din R.MOLDOVA

 
 
Jan 22

Școala internațională de iarnă - BigData 2018

În perioada 22-26 ianuarie 2018, la Timișoara, România, se va desfășura cea de-a IV-a ediție a Școlii internaționale de iarnă BigData 2018. Acțiunea include un training de cercetare și are drept scop informarea participanţilor despre cele mai noi realizări în domeniul datelor, care cuprind un spectru larg de cercetări curente şi inovaţii industriale cu un mare impact atât pentru ştiinţă, medicină, inginerie, cât şi pentru societate.

În cadrul manifestării vor fi prezentate informaţii despre infrastructură, gestionare, căutare şi minerit, securitate şi confidenţialitate, aplicaţii în ştiinţele sănătăţii şi biologice, business, finanţe şi transport, reţele de socializare ş.a.

Provocările majore în ceea ce priveşte analiza, gestionarea şi stocarea datelor vor fi identificate prin două prelegeri-cheie, unde vor fi abordate cele mai actuale şi de perspectivă subiecte. Organizatorii sunt convinşi că vorbitorii vor atrage cei mai ingenioşi şi motivaţi studenţi, iar aceștia vor interacţiona cu toate categoriile de public prezente la eveniment.

Sesiunea deschisă va oferi participanţilor oportunitatea de a-şi prezenta propria lucrare în curs de desfăşurare, în 5 minute. De asemenea, vor fi organizate două sesiuni speciale cu profil industrial şi cu profil de recrutare.

La training sunt așteptați să participe masteranzi, studenţi-doctoranzi, postdoctoranzi, cercetători şi practicieni din industrie.

BigData 2018 se va desfășura la Universitatea de Vest din Timișoara (bd. Vasile Pârvan, nr. 4), oraș care a fost nominalizat drept capitală europeană a culturii pentru anul 2021.

 

Mai multe detalii vedeți pe: http://grammars.grlmc.com/BigDat2018/