UNIVERSITATEA DE STAT DE MEDICINA SI FARMACIE "NICOLAE TESTIMITEANU" din R.MOLDOVA

 
 
Dec 21

Gala Studenților Laureați 2017

În data de 21 decembrie curent, la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” se va desfășura Gala Studenților Laureați 2017, organizează de Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină.

La ceremonie vor fi premiați cei mai activi mediciniști la categoriile: studii, știință, abilități organizatorice, sport, cultură și voluntariat. Evenimentul va întruni peste 400 de studenți și se va desfășura în incinta Complexului Sportiv Universitar (str. N. Testemițanu, 25/4), cu începere de la ora 18:30.

Totodată, cei mai activi studenți ai Universității noastre vor fi apreciați și menționați cu diplome și premii bănești oferite de Federația Sindicală „Sănătatea” din Moldova.

În cadrul manifestării vor fi decernate premiile și trofeele pentru câștigătorii concursului Premiul USMF „Nicolae Testemițanu” pentru jurnaliști, 2017, ediție specială, consacrată Anului Nicolae Testemițanu. Concursul, ajuns la cea de-a IV-a ediție, are drept scop promovarea imaginii instituției prin materialele reflectate în mass-media despre cele mai importante evenimente din viața universitară.

De asemenea, pentru că suntem în ajunul Crăciunului și Anului Nou, la Gală vor fi anunțate și rezultatele concursului Cel mai frumos cămin în haine de sărbătoare