UNIVERSITATEA DE STAT DE MEDICINA SI FARMACIE "NICOLAE TESTIMITEANU" din R.MOLDOVA

 
 
Jan 10

Conferința de finalizare a celui de-al doilea proiect moldo-chinez de fortificare a capacităților Centrului de Medicină Tradițională Chineză

În data de 10 ianuarie 2018, la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova se va desfăşura Conferința de finalizare a celui de-al doilea proiect moldo-chinez de fortificare a capacităților Centrului de Medicină Tradițională Chineză.

Evenimentul va avea loc în Sala de conferințe (204), Blocul didactic central al Universității (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165), cu începere de la ora 10:30.

La manifestare vor participa oficiali de stat, printre care Mircea Buga, consilier principal de stat al prim-ministrului în domeniul ocrotirii sănătății și dezvoltării sociale, Boris Gîlcă, secretar general de stat, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Iurie Osoianu, vicedirector, Compania Naţională de Asigurări în Medicină, reprezentanți ai USMF „Nicolae Testemițanu”, specialiști în medicină tradițională chineză și în reabilitare medicală și alți invitați. Republica Populară Chineză va fi reprezentată de Excelența Sa dl Zhang Yinghong, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar în Republica Moldova, o delegație de la instituția parteneră - Universitatea de Medicină Chineză Gansu și alta de la Universitatea de Medicină Chineză Shanxi.