UNIVERSITATEA DE STAT DE MEDICINA SI FARMACIE "NICOLAE TESTIMITEANU" din R.MOLDOVA

 
 
Mar 19

Influența rețelelor de socializare asupra vieții reale și sănătății tinerilor

În data de 19 martie curent, la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” va avea loc un atelier de lucru cu genericul Influența rețelelor de socializare asupra vieții reale și sănătății tinerilor (L’influence des réseaux sociaux sur la vie réelle et la santé des jeunes). Evenimentul este organizat de Centrul de Reușită Universitară și se va desfășura în limba franceză.

Seminarul este desfășurat în contextul Zilelor Francofoniei 2018 și are drept scop de a invita tinerii mediciniști să-și expună părerea cu privire la prezența exagerată a rețelelor de socializare în viața reală și influența acestora asupra sănătății.

La atelier vor participa: Milijana Radic, lector de limba franceză în universitățile membre Agenției Universitare a Francofoniei din Chișinău (AUF), profesori de limbă franceză de la Catedra de limbi moderne și studenții din anul I de studii.

Evenimentul se va desfășura în Sala Roșie, Blocul didactic central (bd. Stefan cel Mare și Sfant, 165), et. 4, sala 408, cu începere de la ora 13:30.

Cei mai activi participanți vor fi menționați cu premii oferite de către AUF.