UNIVERSITATEA DE STAT DE MEDICINA SI FARMACIE "NICOLAE TESTIMITEANU" din R.MOLDOVA

 
 
Jun 13

Depunerea Jurământului de medic și de farmacist (absolvenți internaționali)

În data de 13 iunie 2018, absolvenții internaționali ai Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” vor depune Jurământul de medic și de farmacist. Evenimentul se va desfășura în incinta Palatului Național „Nicolae Sulac”, cu începere de la ora 11:00.

La ceremonia festivă vor participa reprezentanți ai Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, administrația USMF „Nicolae Testemițanu”, decani, profesori, șefi de subdiviziuni universitare, studenți, părinți și alți invitați.

În acest an la USMF „Nicolae Testemițanu” au susţinut cu succes examenele de absolvire 992 de persoane, dintre care 292 sunt absolvenți internaționali. Cei mai mulți absolvenți străini sunt originari din Israel – 271, din SUA sunt 4, câte 3 din România și Federația Rusă, câte 2 din Turcia şi Siria și câte unul din Canada, Liban, Portugalia, Cipru, Grecia, Irak și Yemen. La această activitate printre invitaţi sunt şi reprezentanţii Biroului Migrație și Azil al Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova.