UNIVERSITATEA DE STAT DE MEDICINA SI FARMACIE "NICOLAE TESTIMITEANU" din R.MOLDOVA

 
 

Comisia interministerială și-a început activitatea la USMF „Nicolae Testemițanu”

Rector

„Afirm cu toată responsabilitatea că Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova nu este implicată în această schemă frauduloasă și nu admitem, sub nicio formă, o asemenea situație. Excludem orice presupunere de complicitate a angajaților instituției în falsificarea actelor de studii eliberate absolvenților”, a declarat rectorul Ion Ababii.

Reacţia USMF „Nicolae Testemițanu” referitor la materialele difuzate în mass-media

Blocul central iarna 1

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” își exprimă îngrijorarea că, în materialele reflectate în mass-media cu privire la dosarul „Diplome care ucid”, fără probe concludente, s-a făcut referire la Republica Moldova, unde instituția noastră este unica care instruiește medici și farmaciști. Considerăm că acest fapt denigrează imaginea țării și a instituției noastre și dezinformează publicul.

Umorul – pastila mediciniștilor TVC-iști

DSC_2571

Cinci echipe de mediciniști s-au întrecut joi, 29 noiembrie curent, la glume, parodii, imitând actori politici și prezentând situația economică și politică a țării noastre prin diverse scene și acțiuni comice.