Acces la resursele informaționale Springer

Publicat: 23.02.2015

springerlink-basic-4cDin 15 februarie curent, membrii comunității universitare au acces la platforma electronică SpringerLink, care cuprinde circa 8 milioane de documente științifice și oferă un indice mediu de impact ISI superior altor baze de date. SpringerLink Vă pune la dispoziție peste 3 mii de titluri de reviste full-text, 176 988 de cărți, 37 825 de protocoale, 444 de ediții de referințe, 4567 de cărți în serie, cca 6 milioane de articole științifice ce vizează cercetări în domeniile medicinei, sănătății publice, științelor biomedicale, psihologiei, statisticii, mediului înconjurător ș.a.

 

Prin serviciul Online First™ aveți acces la cele mai recente numere ale revistelor, până la apariția acestora în variantă tiparită, beneficiind astfel de rezultatele științifice mai operativ.

 

În cadrul USMF ”Nicolae Testemițanu”, accesul la SpringerLink este asigurat în baza adreselor IP ale instituției. Astfel, din reţeaua universitară, accesaţi: http://link.springer.com (fără autentificare prin nume de utilizator și parolă). Baza de date nu impune restricții de salvare sau imprimare a documentelor.

 

SpringerLink este una dintre cele mai utilizate și cotate platforme științifice de resurse informaționale electronice. La nivel mondial, este a doua editură științifică specializată, în special, în domeniul tehnic și medicină. Cunoaștere, informație și calitate sunt cele trei principii care modelează activitatea editurii Springer.

 

Acces la resursele informaționale Springer

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii