UNIVERSITATEA DE STAT DE MEDICINA SI FARMACIE "NICOLAE TESTIMITEANU" din R.MOLDOVA

 
 

Admitere 2018

vineri, 6 iulie 2018

Admitere-2018_Proba4Îți plac provocările? Ești pasionat de medicină sau de farmacie? Atunci te așteptăm la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova la următoarele specialități: Medicină, Stomatologie, Farmacie, Medicină preventivă și Optometrie.

Totodată, în acest an, venim cu o nouă ofertă educațională – specialitatea Asistență medicală generală, cu o durată a studiilor de 4 ani. Programul are misiunea de a forma specialiști licențiați pentru acordarea serviciilor de îngrijire medicală, suport în diagnosticare, tratament și reabilitare a pacienților cu diverse patologii și vârste și a persoanelor cu nevoi speciale, promovarea sănătății și educația populației.

Actele vor fi depuse în perioada 16-26 iulie curent, între orele 9:00-17:00, în incinta Blocului didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165).

Rezultatele intermediare vor fi anunțate în data de 29 iulie 2018, depunerea actelor în original –  30 iulie – 2 august, iar rezultatele finale vor fi anunțate la 5 august 2018.

Pentru mai multe informații cu privire la admitere accesați http://admitere.usmf.md/studenti-2 sau contactați reprezentanții Comisiei de admitere la nr. de telefon: 022 242 391 sau 022 205 153.  

Alegerea îţi aparţine!

Te aşteptăm cu drag!

 

Vizionează spotul de prezentare a ofertei educaționale a Universității de Stat de Medicină      și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova.

<>

 

Vezi spotul „Vocația de a fi medic”.


Comentarii