Atenție! Virusul Corupția contaminează!

Publicat: 27.06.2014

coruptia5”Principala cale de transmitere a virusului Corupția este - mita. Odată intrat în contact, virusul pătrunde direct în sistemul sangvin al persoanei, provocând stare de stres, transpirație abundentă, mustrări de conștiință și umilință.

 

La contactul direct sau în cazul în care depistați una din simptome la membrii comunității universitare, Vă rugăm să apelați la nr. de tel. 022 242 772 sau să expediați un mesaj pe anticoruptie@usmf.md. De asemenea, puteți să lăsați un mesaj în boxa de la intrarea în Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165).

Dat fiind caracterul rușinos al maladiei, confidențialitatea va fi garantată! Adresarea la timp evită complicațiile și contaminarea în masă!

 

Acesta este mesajul campaniei Corupția contaminează! Fii imun și acționează! lansată de Serviciul comunicare și relații publice al Universității de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu”.

 

Scopul campaniei este sensibilizarea comunității universitare privind problema corupției și încurajarea membrilor acesteia în ”demascarea” unor aemenea încălcări. Astfel, toți cei care cunosc informații despre cazuri de corupție (cum ar fi darea sau luarea de mită) în Universitate - sunt încurajați să lase un mesaj prin telefon, e-mail sau în boxa de la intrarea în Blocul didactic central. Confidențialitatea va fi garantată.

Ulterior, toate sesizările vor fi analizate și vor fi luate măsuri pentru soluționarea lor.     

 

 Corupția contaminează!

Fii imun și acționează!

 

Atenție! Virusul Corupția contaminează!

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii