UNIVERSITATEA DE STAT DE MEDICINA SI FARMACIE "NICOLAE TESTIMITEANU" din R.MOLDOVA

 
 

Atmosferă de poveste pentru copiii salariaților Universității

duminică, 23 decembrie 2018

DSC_3656În data de 20 decembrie, peste 50 de copii ai angajaților Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” au participat la un spectacol dedicat sărbătorilor de iarnă. Cei mici au fost întâmpinați de Fulguța și personajul din poveste Greenvich. Entuziasmați de atmosfera matineului, micuții au recitat, au colindat, au cântat și au dansat, iar prin zâmbetele și buna lor dispoziție au impresionat publicul, adică părinții care îi admirau cu mare atenție.

Cel mai așteptat moment al manifestării a fost apariția lui Moș Crăciun, iar de aici veselia și bucuria lor a fost una de poveste.

DSC_3679Copiii au organizat întreceri între echipe, imitând diferite animale din pădure, au dansat împreună cu Moșul, spunându-i dorințele pentru Noul An, iar, la rândul său, acesta i-a răsplătit pe fiecare cu daruri binemeritate.

Evenimentul este unul tradițional și este organizat de Comitetul sindical al angajaților USMF „Nicolae Testemițanu”. În fiecare an, fiecare copilaș primește un cadou de la Moș Crăciun.

 


Comentarii