UNIVERSITATEA DE STAT DE MEDICINA SI FARMACIE "NICOLAE TESTIMITEANU" din R.MOLDOVA

 
 

Ceremonia de bun venit a studenților în Filiera Universitară Francofonă

vineri, 6 octombrie 2017

DSC_1831În data de 5 octombrie 2017, studenții din anul II ai Facultăţii de Medicină nr. 1, care îşi fac studiile în limba franceză, au participat la ceremonia de bun venit în Filiera Universitară Francofonă (FUF) a USMF „Nicolae Testemițanu”.

Manifestarea s-a desfășurat în limba franceză, iar invitatul special al evenimentului a fost Olesea Simion, responsabilă de comunicare și proiecte la Antena Agenției Universitare a Francofoniei (AUF) din Chișinău. Aceasta a venit cu un mesaj de bun venit pentru tineri şi i-a îndemnat să beneficieze de toate programele destinate studenţilor francofoni. „Consider că aceasta este o bună oportunitate de a acumula o experienţă mai amplă, de a beneficia de o bursă internaţională, dar şi de a efectua stagii în spitalele din alte țări”.

DSC_1866„Este o posibilitate unică de a realiza teza de licenţă în colaborare cu o altă universitate francofonă de peste hotare. Vă doresc mult curaj şi succes în drumul ce îl veţi parcurge în continuare”, a declarat Veronica Ichim, metodist coordonator în Departamentul Relaţii Externe şi Integrare Europeană”, responsabilă de FUF.

Evenimentul a fost organizat de Ala David, lector universitar superior, responsabilă de Centrul de Reuşită Universitară.


Comentarii