Concurs de fotografii - Anul Nicolae Testemițanu

Publicat: 23.03.2017

Anul_Testemitanu_logo_prelucr_II-02În data de 6 martie curent, Departamentul Comunicare și Relații Publice a lansat Concursul de fotografii Anul Nicolae Testemițanu, în vederea colectării materialelor pentru o expoziție de fotografie consacrată personalității lui Nicolae Testemițanu. În acest context, venim în adresa întregii comunități cu îndemnul de a aduna fotografii în care apare Domnia Sa în diferite perioade, pentru a-l prezenta publicului din diverse perspective: cea de savant, rector, ministru, profesor și nu numai…  

 

Materialele le puteți prezenta până la 6 iunie 2017, în biroul 117 din Blocul didactic central (după scanare acestea vor fi returnate deținătorilor). Dacă dispuneți de fotografii în versiune electronică, vă rugăm să le expediați pe adresa de e-mail: relatiipublice@usmf.md (format imagine: .jpg; .jpeg; .png sau .bmp).  

 

Prin participare la concurs veți contribui la promovarea numelui ilustrului savant, dar și la consolidarea arhivei foto a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”.

 

Deținătorul celor mai reprezentative fotografii va obține un premiu în valoare de 500 de lei și un set de materiale promoționale marca USMF  „Nicolae Testemițanu”.

 

 Concurs de fotografii - Anul Nicolae Testemițanu

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii