Concurs de fotografii vechi

Publicat: 10.02.2015

colaj fotografii concursUniversitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” anunță un concurs de fotografii vechi, care țin de istoria instituției noastre, realizate între anii 1945-2008. Concursul este lansat în contextul marcării, în octombrie curent, a  jubileului de 70 de ani de la fondarea Universității și are drept scop organizarea unei expoziții de fotografii (5-10 octombrie 2015), precum și consolidarea arhivei foto.

 

Facem un apel și invităm toți doritorii - absolvenți, foști și actuali angajați ai Universității să participe la acest concurs, să scoată din colecțiile personale acele fotografii vechi și unice despre USMF ”Nicolae Testemițanu” și să le expună într-o galerie pentru publicul larg, atât pentru comunitatea universitară și cea medicală, cât și pentru invitații de peste hotare, care ne vor vizita în această toamnă.

 

Ținem să menționăm că fiecare poză expusă va fi semnată cu numele posesorului. De asemenea, precizăm că pentru concurs sunt eligibile pozele în care sunt reprezentate blocurile didactice ale Universității, sălile de studiu, activitatea catedrelor și viața studenților, evenimentele științifice, culturale, sociale etc.

 

Fotografiile vor fi prezentate în Departamentul Comunicare și Relații Publice (bir. 117), până în data de 30 mai curent, atât în format electronic, cât și tipărit. Sunt acceptate și copiile, în cazul în care nu doriți să oferiți originalul pozelor.

 

Deținătorul celor mai calitative și reprezentative fotografii va obține un premiu în valoare de 500 de lei și un set de materiale promoționale marca USMF ”Nicolae Testemițanu”.







Concurs de fotografii vechi

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii