Cunoaște istoria Alma Mater!

Publicat: 05.10.2015

DSC_0492O expoziție de fotografie, care numără 50 de exemplare, cu genericul ”Cunoaște istoria Alma Mater” a fost lansată în data de 5 octombrie la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu”, în context aniversar. Fotografii mai vechi și mai noi (1945-2015), adunate din Arhiva Națională sau din arhivele personale ale membrilor comunității universitare sunt expuse la etajul I, în holul care duce spre Sala Senatului. Evenimente, oameni și amintiri - toate sunt ilustrate aici pentru a face cunoscută istoria Universității noastre, în special, mediciniștilor.

 

Aducem mulțumiri și profundă recunoștință tuturor celor care au contribuit la îmbogățirea arhivei fotografice a USMF ”Nicolae Testemițanu” cu noi exemplare. Câștigători ai concursului de fotografii vechi au fost desemnați Filip Ambros și Sergiu Matcovschi - care au prezentat o colecție întreagă de imagini, cu descrieri, multe dintre care se regăsesc și în cartea despre istoria Universității noastre, lansată recent.

     

Expoziția a fost organizată de Departamentul Comunicare și Relații Publice în contextul aniversării a 70 de ani de la fondarea USMF ”Nicolae Testemițanu”.

Cunoaște istoria Alma Mater!

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii