UNIVERSITATEA DE STAT DE MEDICINA SI FARMACIE "NICOLAE TESTIMITEANU" din R.MOLDOVA

 
 

Medicul obstetrician-ginecolog Constantin Ostrofeț a fost desemnat câștigătorul campaniei „Mulțumesc, Doctore!”

miercuri, 4 iulie 2018

2Medicul obstetrician-ginecolog Constantin Ostrofeț de la Spitalul Clinic Municipal nr. 1  a fost desemnat câștigătorul campaniei „Mulțumesc, Doctore!”, alături de alți trei medici din alte instituții medicale din țară, Domnia Sa acumulând cele mai multe mulțumiri din partea pacienților.

Constantin Ostrofeț are o experiență în domeniul obstetricii de peste 25 de ani de activitate și, de asemenea, își împărtășă din vasta sa experiență și cunoștințele sale studenților și rezidenților, fiind conferențiar universitar la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”.

„Acest premiu este o adevărată bucurie pentru  întreaga breaslă de lucrători medicali, din care fac și eu parte. Pot să le spun mulțumesc pacienților și lui Dumnezeu pentru profesia pe care o am. Aceasta este una nobilă, care implică multă muncă, efort si dedicare. Tu, ca specialist, primești o deosebită plăcere de a vedea și a participa la nașterea unui om. Pentru mine cea mai mare bucurie este atunci când știu că și mama și bebelușul sunt sănătoși. Sunt bucuros când pot cu un mic „ceva” să ajut mămica și noua generație care vine să ne ia locul”, a spus Constantin Ostrofeț.

Campania „Mulțumesc, Doctore!” a fost inițiată de Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate cu implicarea platformei www.spitale.md, prin care pacienţii și-au putut manifesta recunoştinţa pentru profesionalismul şi grija medicilor.

Reamintim că USMF „Nicolae Testemițanu” a lansat în luna aprilie curent, campania  „Recunoştinţă, Doctore!”. Scopul acțiunii este de a promova lucrătorii medicali, care își desfășoară activitatea profesională cu demnitate și onoare, cu responsabilitate și dăruire de sine, cu bunăvoința și dragoste pentru oameni. Prin urmare, încurajăm toți doritorii, care au trăit istorii frumoase în instituțiile medico-sanitare din țară, să îşi exprime recunoştinţa pentru medicul care i-a salvat viața personală sau a unei persoane apropiate, sau, pur și simplu, să mulțumească pentru profesionalismul, bunăvoința şi grija acestuia.

 


Comentarii