Premianți la Campionatul Național Universitar de baschet masculin

Publicat: 11.11.2014

10807944_670136656439579_1530606367_nSelecționata masculină de baschet a Universității de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” s-a clasat, pentru prima dată, pe locul III în cadrul Campionatului Național Universitar de baschet masculin. Evenimentul, organizat de Federația Sportului Universitar în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova, s-a desfășurat în perioada 3-7 noiembrie 2014. La competiții au participat cele mai puternice echipe de baschet masculin de la 7 instituții de învățământ superior din țară.

 

Selecționata USMF ”Nicolae Testemițanu” a ieșit învingătoare în meciurile disputate cu UTM (scor 63-57), Academia de Studii Economice din Moldova (62-54), Universitatea Agrară (81-80) și Institutul de Relații Internaționale și Management (70-25).

 

Echipa Universității noastre a fost reprezentată de căpitanul Eugen Zaicov, Alexei Cebotari, Andrei Cojocari, Andrei Petrov, Sergiu Danu, Iulian Lîsîi, Abu Nimer Hasan, Vadim Russu, Denis Darabanschii, Vasile Luca, care au depus toate eforturile pentru a obține un loc pe podium.

 

Performanța studenților noștri a fost obținută grație susținerii conducătorului echipei  - Corneliu Ciurea și antrenorului - Marian Stan. Un rol aparte în pregătirea echipei l-a avut și administrația USMF ”Nicolae Testemițanu”, care a creat condiții foarte bune de antrenament pentru tineri.

 

Titlul de Campioană Națională Universitară a fost cucerit de studenții de la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, care, într-un meci fenomenal, au învins echipa Universității Tehnice a Moldovei (UTM) cu scorul de 77-75.

 

[nggallery id=179]

Premianți la Campionatul Național Universitar de baschet masculin

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii