Solidari cu suferința bolnavelor de cancer mamar

Publicat: 02.10.2014

1400Comunitatea Universității de Stat de Medicină și Farmacie  ”Nicolae Testemițanu” a marcat Ziua Mondială de luptă împotriva cancerului la sân, purtând la piept fundițe roz.  Fundițele reprezintă simbolul cauzei care unește oamenii din întreaga lume în lupta împotriva unuia dintre cei mai mari dușmani ai femeilor - cancerul la sân.

 

Circa 200 de fundițe au fost create de echipa Secției relații publice a Serviciului Comunicare și relații publice și oferite colegilor din Blocul didactic central, în contextul unei acțiuni de sensibilizare cu privire la prevenirea cancerului.

 

Comunitatea universitară, studenții străini și cei autohtoni, medicii rezidenți - s-au arătat bine dispuși și deschiși să poarte fundițele roz, fapt ce confirmă sentimentul de solidarizare cu persoanele care suferă de cancer mamar.

 

Mulțumim tuturor pentru receptivitate și dorința de a participa la astfel de acțiuni sociale. Sperăm ca gândurile bune transmise de Dumneavoastră să ajungă la persoanele, care acum au nevoie de mult sprijin și încurajări.   

 

[nggallery id=155]






Solidari cu suferința bolnavelor de cancer mamar

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii