Start MedEspera-2016

Publicat: 17.03.2016

MedEspera_1920x1080pxCea de-a VI-a ediție a Congresului Medical Internaţional pentru studenţi şi tineri medici MedEspera-2016 se va desfășura în perioada 12-14 mai curent, la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova.

 

La manifestarea științifică sunt invitaţi studenţi, rezidenţi, masteranzi, doctoranzi, tineri cercetători şi medici, cu vârsta de până la 35 de ani. Participanţii sunt încurajaţi să realizeze o prezentare pe diverse teme, ce vor fi incluse în una din următoarele secţii: ştiinţe fundamentale, chirurgie, ştiinţe medicale (medicină internă), farmacie, stomatologie, îngrijire medicală, sănătate publică, etică medicală şi deontologie.

 

Îndemnăm cadrele profesoral-didactice să informeze și să încurajeze studenții, rezidenții, secundarii clinici și doctoranzii să participe la lucrările congresului. Forumul va include atât conferințe magistrale privind actualitățile din domeniul medicinei, cât și workshopuri pentru dezvoltarea abilităților practice.

 

Doritorii se pot înscrie în calitate de participanţi activi (cu propriile lucrări şi postere) sau pasivi (audierea lucrărilor). Toți vor putea lua parte la workshopurile şi sesiunile specializate, care vor fi moderate și ținute de profesori internaţionali.

 

Evenimentul este organizat de Asociaţia Studenţilor şi Rezidenţilor în Medicină (ASRM) o dată la doi ani și este unicul congres internaţional de o asemenea anvergură în Republica Moldova coordonat de studenţi. Menționăm că cea de-a V-a ediţie a Congresului MedEspera-2014 a înregistrat peste 900 de participanţi, dintre care 100 au constituit studenţi internaţionali din 12 ţări.

 

Pentru mai multe detalii accesați: http://medespera.usmf.md/  

Start MedEspera-2016

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii