Studenţi străini au primit diplomele de absolvire

Publicat: 25.06.2013

La  24 iunie curent  a avut loc ceremonia de înmânare a diplomelor de absolvire studenţilor străini, absolvenţi ai IP Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”.   Printre absolvenţii promoţiei anului 2013 sunt 111 cetăţeni din 12 ţări.

În cadrul evenimentului, dl Valeriu Chicu, consultant în problemele cooperării internaţionale IP USMF „Nicolae Testemiţanu”, dr. în med., conf. univ., a felicitat absolvenţii şi a menţionat că, întrucât medicina în statele de provenienţă a tinerilor este la un nivel destul de înalt, este sigur că se va întâlni cu ei la simpozioane şi conferinţe internaţionale. În acest context, le-a urat doar lucruri frumoase în viitoarea carieră şi să poarte cu demnitate şi respect titlul de absolvent al IP Universităţii de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova.

Cu mesaje de felicitare au venit dl Mircea Beţiu, decan al Facultăţii Medicină nr.2, dl Oleg Solomon, dna Angela Babuci şi dna Stela Cojocaru, prodecani la aceeaşi facultate.

Tinerii absolvenţi au rămas mulţumiţi de atitudinea profesorilor şi a colegilor, de calitatea studiilor şi de nivelul la care acestea se efectuează. Unii dintre ei şi-au manifestat dorinţa de a rămâne în Republica Moldova pentru a urma rezidenţiatul.

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii