Victoria echipei de volei feminin, un start bun pentru USMF ”Nicolae Testemițanu”

Publicat: 01.02.2016

DSC_3053În returul campionatului național de volei feminin, care a fost reluat după o întrerupere de aproape 3 săptămâni, echipa Universității de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” demonstrează o evoluție mai reușită decât în tur. În primul meci, disputat  în data de 28 ianuarie cu gruparea Sport Life a Universității de Stat de Educație Fizică și Sport, echipa Universităţii noastre a învins cu scorul de 3-0. Astfel, fetele și-au înscris la activ toate cele trei puncte puse în joc.

 

Chiar în debutul meciului, sportivele de la USMF “Nicolae Testemiţanu” s-au distanțat detașat la scor, la prima pauză tehnică conducând cu 8-1. Acțiunile combinative inițiate de liberoul Eugenia Ceban și ridicate la fileu de Ecaterina Talasimova, au fost finalizate de atacantele Olga Neamțu, Anjela Covtun, Victoria  Cucuetu, care au adus cele mai multe puncte formației lor. Situându-se în fruntea jocului, formația universitară a dominat pe parcursul partidei, fapt demonstrat şi de rezultatele seturilor: 25-17; 25-14; 25-16.

 

Această reuşită se datorează și faptului că lotul universitar a fost completat cu câteva voleibaliste tinere, cu o bună pregătire tehnică. Incontestabil este aportul antrenoarei echipei, Iulia Popov, care, totuşi, a avut așteptări mai mari privind rezultatele formației: “Sincer vorbind, nu sunt satisfăcută de evoluția echipei. Și aceasta din cauză că se simte insuficiența antrenamentelor, vă dați seama ce program didactic încărcat au studentele de la medicină. Am reproșuri față de ridicătoare, care ar trebui să fie inima, coordonatoarea de joc, însă nu întotdeauna îi reușeau pasele, inducând în eroare sportivele din linia ofensivă. Să sperăm că în următoarele etape vom juca mai bine”.

 

În data de 4 februarie echipa USMF “Nicolae Testemiţanu” va juca cu formația Universității de Stat din Tiraspol, iar în data de 10 februarie se va disputa meciul cu voleibalistele echipei Universităţii de Stat din Moldova.

  [nggallery id=324]

Victoria echipei de volei feminin, un start bun pentru USMF ”Nicolae Testemițanu”

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii