UNIVERSITATEA DE STAT DE MEDICINA SI FARMACIE "NICOLAE TESTIMITEANU" din R.MOLDOVA

 
 

Ziua Internațională a Științei pentru Pace și Dezvoltare

joi, 9 noiembrie 2017

World_Science_dayAnual, la 10 noiembrie, marcăm Ziua Internațională a Științei pentru Pace și Dezvoltare. Acest demers internațional, inițiat de UNESCO, are drept scop promovarea rolului științei în viața cotidiană a întregii societăți. Totodată, această zi oferă un prilej în plus de a promova cele mai recente realizări științifice și de a valorifica rolul pe care îl are cercetarea științifică în înțelegerea fenomenelor naturii și a societății în care trăim.

În acest an, Ziua Internațională a Științei se desfășoară cu sloganul „Știința pentru înțelegere la nivel global”, care accentuează însemnătatea ştiinţei în depășirea deficitului de comunicare și empatie în lumea contemporană.

Cu această ocazie, Departamentul Știință al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” vine cu aprecieri și felicitări în adresa comunității academice, exprimă gratitudine pentru toate realizările științifice obținute de cercetătorii noștri pe plan național și internațional și Vă urează tuturor sănătate, prosperitate, noi aspirații și idei inovatoare, împliniri și performanțe profesionale, inclusiv în activitatea de cercetare.

La Mulți Ani!

 


Comentarii