UNIVERSITATEA DE STAT DE MEDICINA SI FARMACIE "NICOLAE TESTIMITEANU" din R.MOLDOVA

 
 
Oct 27

Conferința „Teritoriile sănătății: producția agroalimentară, nutriția, securitatea alimentară PANS-a-TS”

(Ro)

Agenția Universitară a Francofoniei în Europa Centrală și Orientală a lansat inițiativa de a crea o rețea universitară regională în domeniile sănătății, nutriției și securității, capabilă să conecteze resursele și competențele în acest domeniu ale învățământului superior și de cercetare din regiune. Universitatea de Vest din Timișoara, membru-fondator al rețelei, din care face parte și Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova, și-a exprimat interesul de a participa activ la implementarea și consolidarea acestui proiect.

În acest context, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” anunță că, în perioada 27-28 octombrie 2017, în cadrul Universității de Vest din Timișoara,  se va desfășura Conferința Internațională Interdisciplinară - Teritoriile sănătății: producția agroalimentară, nutriția, securitatea alimentară PANS-a-TS. Evenimentul este organizat de Centrul pentru Dezvoltare Regională, Studii Transfrontaliere și Amenajarea Teritoriilor, cu susținerea Agenției Universitare a Francofoniei.

Pentru mai multe detalii cu privire la organizarea evenimentului și participare la conferință, vedeți documentele atașate mai jos.

 

Anexa 1

Anexa 2