UNIVERSITATEA DE STAT DE MEDICINA SI FARMACIE "NICOLAE TESTIMITEANU" din R.MOLDOVA

 
 
Oct 05

Conferința științifico-practică în domeniul rinologiei

(Ro)

În data de 5 octombrie 2018, va avea loc cea de-a II-a ediție a conferinței științifico-practică cu genericul ”Noutăți în rinologie”. Evenimentul este organizat de Asociația științifico-practică a medicilor otorinolaringologi din Republica Moldova în parteneriat cu Catedra de otorinolaringologie a Universității de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu”.

La forumul științific sunt invitați medici-otorinolaringologi cu renume - dr. Codruț Sarafoleanu, profesor universitar UMF ”Carol Davila”, București; dr. Disiderio Passali, Școala Medicală din Sienna, Italia; dr. Marco Piemonte, Spitalul universitar ”Santa Maria”, Udine; Luissa M. Bellusi, președintele de onoare al Societății Italiene ORL pediatrică din Italia. Delegația străină va prezenta rapoarte și comunicări cu cele mai noi și relavante date în domeniul maladiilor ORL.


Conferința se va desfășura între orele 9:00-16:00 în Sala Senatului  a USMF ”NicolaeTestemițanu”, Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165).