UNIVERSITATEA DE STAT DE MEDICINA SI FARMACIE "NICOLAE TESTIMITEANU" din R.MOLDOVA

 
 
 • Simpozionul cardiologilor privind actualităţile europene în domeniu

  Cardiologii și cardiochirurgii din țara noastră s-au reîntâlnit în data de 19 octombrie, în cadrul unui simpozion pentru a discuta actualitățile în cardiologie prin prisma ghidurilor noi ale Societății Europene de profil.

 • Catedra de epidemiologie a marcat cinci decenii de activitate

  Comunitatea universitară a sărbătorit, în zilele de 13 și 14 octombrie curent, cea de-a 50-a aniversare a Catedrei de epidemiologie a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova.

 • Cursurile Comitetului European pentru Educare în Anestezie

  În perioada 11-13 octombrie 2017, mai mulți studenți, rezidenți, medici anesteziologi, reanimatologi au participat la cursurile Comitetului European pentru Educare în Anestezie, ediția a XII-a.

 • La mulți ani, Chișinău!

  Astăzi 14 octombrie, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova a organizat o expoziție amplă în cadrul manifestărilor culturale dedicate Zilei orașului Chișinău.

 • Medicina sportivă din Republica Moldova la 70 de ani

  În data de 13 octombrie 2017, la Chișinău s-a desfășurat conferința științifică internațională dedicată celei de-a 70-a aniversări a medicinei sportive din Republica Moldova.

 • Formare continuă în domeniul calității academice

  La Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” s-a desfășurat seminarul de formare continuă în domeniul calității academice cu tema „Metodologia elaborării testelor cu compliment multiple CHOICE”.

Înregistrarea a fost dezactivată.
 

Evenimente

Oct 24

Congresul de Medicină Internă, ediţia a III-a În perioada 24-25 octombrie curent, va avea loc Congresul de Medicină Internă, ediţia a III-a, eveni...

Oct 27

Conferința „Teritoriile sănătății: producția agroalimentară, nutriția, securitatea alimentară PANS-a-TS” Agenția Universitară a Francofoniei în Europa Centrală și Orientală a lansat inițiativa de a crea o ...

Oct 31

Concursul proiectelor de inovare şi transfer tehnologic, anul 2018 Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic din cadrul Academiei de Ştiinţe a Moldovei prelungește...

Nov 03

Imunitatea copilului şi imunodeficienţele primare În data de 3 noiembrie 2017, Clinica de Pneumologie a Departamentului Pediatrie al Universităţii de ...