Curs internațional de patologie a sistemului digestiv

Published: 05.03.2019
08:50
Blocul didactic nr. 1 „Leonid Cobâleanschi” , str. Nicolae Testemițanu, 27
Free

În data de 30 martie 2019, la Chişinău, va avea loc al IV-lea Curs internațional de patologie a sistemului digestiv, organizat de Catedra de morfopatologie a Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” în parteneriat cu Societatea Națională de Patologie din Republica Moldova.

Evenimentul se va desfăşura în Blocul didactic nr. 1 „Leonid Cobâleanschi” (str. Nicolae Testemițanu, 27), cu începere de la ora 8.50.

Invitaţi speciali la eveniment sunt: dr. Bernhard Stamm, profesor la Kantonsspital Aarau, Zurich, Elveția; dr. Gabriel Becheanu, profesor la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”; dr. Valentin Enache, dr. Irina Alexandra Ostahi, medic anatomopatolog la Institutul Naţional de Patologie „Victor Babeș” şi dr. Corina Mehotin, medic anatomopatolog la Spitalul Universitar de Urgență din București, România

Add to Calendar 2019-03-30 06:50:00 2019-03-30 06:50:00 Curs internațional de patologie a sistemului digestiv Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
patologia sistemului digestiv
Catedra de morfopatologie
curs internaţional

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii