Congresul internațional pentru studenți și tineri medici MedEspera 2020, ediția a VIII-a

Publicat: 14.02.2020
07 - 
13:15
Complexul Sociocultural Universitar, Sala de conferințe, et. 3 (str. Nicolae Testemițanu, 25)
Necesită înregistrare prealabilă

În perioada 7-9 mai curent, la Chișinău se va desfășura Congresul internațional pentru studenți și tineri medici MedEspera 2020, ediția a VIII-a. Evenimentul este organizat bienal de către Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină din Moldova în parteneriat cu Departamentul Știință al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova.

Inaugurarea evenimentului va avea loc la Complexul Sociocultural Universitar, Sala de conferințe, et. 3 (str. Nicolae Testemițanu, 25).

Manifestarea se numără printre cele mai importante evenimente ştiinţifice ale universității noastre, deoarece reprezintă o platformă unică pentru tinerii cercetători de a-şi promova realizările științifice, de a-şi dezvolta cunoștințele în domeniul medicinei şi farmaciei şi de a stabili relaţii de prietenie și de colaborare cu semenii lor din întreaga lume.

Ediția din acest an a Congresului include 35 de workshopuri și prelegeri-cheie prezentate de către invitați - somități și tineri medici din 6 țări:  Italia, Israel, Germania, Malaysia, România și Republica Moldova. Ceremonia de inaugurare a evenimentului va fi onorată de prezența administrației Universității, a oficialilor de stat și a unor specialiști notorii din străinătate.

Congresul MedEspera este creditat cu 25 de ore de educaţie medicală  continuă - o clauză importantă pentru experienţa tinerilor medici specialişti. Creditele se acordă tuturor participanților, indiferent de statutul acestora: activ sau pasiv.

Înregistrarea la congres și încărcarea abstractelor este deschisă până la data de 8 martie curent. Pentru mai multe detalii vizitați site-ul: https://medespera.asr.md/ și programul preliminar al congresului accesibil pe:   https://medespera.asr.md/?page_id=105

Adăugaţi la calendar 2020-05-07 10:15:00 2020-05-07 10:15:00 Congresul internațional pentru studenți și tineri medici MedEspera 2020, ediția a VIII-a Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
congres
Congresul internațional pentru studenți și tineri medici
MedEspera 2020
eveniment științific
studenţi
medici-rezidenţi
Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină
Departamentul Știință
cercetători

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii