Curs de instruire „Transfer tehnologic și protecția proprietății intelectuale”

Publicat: 09.09.2020
01 - 
on-line
înregistrare prealabilă

conferință

Proiectul Orizont 2020 NanoMed Twin „Promovarea specializării inteligente la Universitatea Tehnică a Moldovei prin dezvoltarea domeniului nanomaterialelor noi pentru aplicații biomedicale prin excelență în cercetare și twinning” organizează cursul de instruire Transferul tehnologic, protecția proprietății intelectuale și știința deschisă. 

Cursurile se vor desfășura on-line, în zilele de joi (18:00–20:00) și sâmbătă (9:00–12:00), începând cu 1 octombrie 2020. Durata cursului este de 60 de ore.

Evenimentul oferă oportunitate tinerilor cercetători, studenţilor, masteranzilor şi studenților-doctoranzi de a acumula cunoştinţe privind protecția proprietății intelectuale, mărci și copyright, invenții, transfer tehnologic, managementul inovațiilor, știința deschisă, managementul datelor de cercetare, accesul deschis și comunicarea științifică.

Prelegerile vor fi ținute de experți de la Institutul Economiei de Piață, Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală și Institutul de Dezvoltare a Societății Informaționale.

Toți cursanții vor primi certificate de participare, iar cei mai buni dintre ei vor avea posibilitatea să efectueze un stagiu în una dintre organizațiile partenere ale proiectului NanoMed Twin: Institutul Regal de Tehnologie (Suedia), Universitatea din Bristol (Marea Britanie), Hannover Medical School (Germania) sau Centrul Comun de Cercetare al Comisiei Europene (Italia).

Pentru a participa la cursul de instruire, completați formularul de înregistrare și transmiteți-l la adresa de email: info@nanomedtwin.eu  

Termenul limită pentru depunerea cererilor de participare – 20 septembrie 2020.

Detalii pe: http://nanomedtwin.eu/ro/curs-de-instruire-transfer-tehnologic-si-protectia-proprietatii-intelectuale

Adăugaţi la calendar 2020-10-01 15:00:00 2020-10-01 15:00:00 Curs de instruire „Transfer tehnologic și protecția proprietății intelectuale” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
USMF
ORIZONT 2020
proprietate intelectuală
proiectul NanoMed Twin
curs de instruire
Știința Deschisă
copyright

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii