UNIVERSITATEA DE STAT DE MEDICINA SI FARMACIE "NICOLAE TESTIMITEANU" din R.MOLDOVA

 
 

Au sujet de l’université

Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie “Nicolae Testemiţanu” este o instituţie de învăţământ superior cu tradiţii de peste şapte decenii.

Admission

L’admission à l’institution publique de l’Université d’Etat de Médecine et Pharmacie se réalise à base d’un concours et a comme but la sélection des candidats conformément aux connaissances et aptitudes personnelles.

Etudes

USMF oferă posibilitatea de formare universitară şi post universitară, precum şi instruirea prin secundariat clinic, doctorat, postdoctorat şi formare continuă.

Recherche

Universitatea încurajează procesul de cercetare și inovare prin intermediul conferințelor, proiectelor științifice și a tezelor de licență, masterat/doctorat.

Info étudiants

Viaţa de student nu se rezumă doar la sălile de curs şi la holurile facultăţilor. Studenţii se pot implica în activităţi extracurriculare.

Bourses, stages, subventions

L’Université vous offre une série des opportunités de développement personnel; bénéficiez de bourses et de stages; participez aux divers projets et événements.

Publications

Urmăriți articolele publicate de către cadrele didactice din universitatea noastră și din universităţile partenere, dar şi lucrări ale studenţilor.

Galerie

On vous invite de connaitre l’institution publique de l’Université d’Etat de Médecine et Pharmacie ‘’Nicolae Testemitanu’’ par L’intermédiaire des images.
 

Evénements

Aug 31

Ceremonia de bun venit a studenților în anul I de studii la USMF „Nicolae Testemiţanu” (Ro) În data de 31 august 2017, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” ...

Sep 04

Workshop în patologia orală (Ro) În perioada 4-6 septembrie 2017, în cadrul Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicol...

Sep 08

Conferință: Trombofiliile în obstetrică și ginecologie (Ro) În data de 8 septembrie 2017, în cadrul Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae ...

Sep 12

Workshop în chirurgia pediatrică (Ro) În perioada 12-16 septembrie 2017, Catedra de chirurgie, ortopedie şi anesteziologie pediatrică...