UNIVERSITATEA DE STAT DE MEDICINA SI FARMACIE "NICOLAE TESTIMITEANU" din R.MOLDOVA

 
 
 • Al IV-lea Congres al Medicilor de Familie din Republica Moldova

  (Ro) În zilele de 16 și 17 mai, la Chișinău s-au desfășurat lucrările celui de-al IV-lea Congres al Medicilor de Familie din Republica Moldova cu participare internațională, organizat de Catedra de medicină de familie a USMF „Nicolae Testemițanu” în parteneriat cu Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Asociația Medicilor de Familie din Republica Moldova.

 • Ambasadorul SUA în Republica Moldova, James Pettit – doctor honoris causa al USMF „Nicolae Testemițanu”

  (Ro) Excelența Sa, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova James D. Pettit a devenit astăzi doctor honoris causa al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”.

 • Concurs: Promotorul Alma Mater

  (Ro) Departamentul Comunicare și Relații Publice al USMF „Nicolae Testemițanu” lansează concursul pentru selectarea reprezentanților de la fiecare specialitate cu scopul de a realiza un spot de promovare a Universității.

 • 26 mai – Ziua Uşilor Deschise la USMF „Nicolae Testemiţanu”

  (Ro) Sâmbătă, 26 mai 2018, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova organizează Ziua Uşilor Deschise.

 • Campania „Recunoştinţă, Doctore!”

  (Ro) Astăzi, 10 aprilie 2018, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” lansează campania „Recunoştinţă, Doctore!”, pentru a promova medicii, care își desfășoară activitatea profesională cu demnitate și onoare, cu responsabilitate și dăruire de sine, cu bunăvoința și dragoste de oameni.

 • Corupția contaminează, fii imun și acționează!

  (Ro) Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova relansează campania instituțională „Corupția contaminează, fii imun și acționează!”, inițiată în iunie 2014.

Au sujet de l’université

Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie “Nicolae Testemiţanu” este o instituţie de învăţământ superior cu tradiţii de peste şapte decenii.

Admission

L’admission à l’institution publique de l’Université d’Etat de Médecine et Pharmacie se réalise à base d’un concours et a comme but la sélection des candidats conformément aux connaissances et aptitudes personnelles.

Etudes

USMF oferă posibilitatea de formare universitară şi post universitară, precum şi instruirea prin secundariat clinic, doctorat, postdoctorat şi formare continuă.

Recherche

Universitatea încurajează procesul de cercetare și inovare prin intermediul conferințelor, proiectelor științifice și a tezelor de licență, masterat/doctorat.

Info étudiants

Viaţa de student nu se rezumă doar la sălile de curs şi la holurile facultăţilor. Studenţii se pot implica în activităţi extracurriculare.

Bourses, stages, subventions

L’Université vous offre une série des opportunités de développement personnel; bénéficiez de bourses et de stages; participez aux divers projets et événements.

Publications

Urmăriți articolele publicate de către cadrele didactice din universitatea noastră și din universităţile partenere, dar şi lucrări ale studenţilor.

Galerie

On vous invite de connaitre l’institution publique de l’Université d’Etat de Médecine et Pharmacie ‘’Nicolae Testemitanu’’ par L’intermédiaire des images.
 

Evénements

May 26

26 mai - Ziua Uşilor Deschise la USMF „Nicolae Testemiţanu” (Ro) Sâmbătă, 26 mai 2018, începând cu ora 9:00, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nico...

May 28

Delegație din Franța în vizită la USMF „Nicolae Testemițanu” (Ro) În perioada 28-31 mai 2018, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”...

May 28

Înmânarea premiilor pentru câștigătorii concursului AUF „Parle-moi science 2018” (Ro) În data de 28 mai curent, la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu...

Jun 12

Depunerea Jurământului de medic și farmacist (Ro) În data de 12 iunie 2018, absolvenții autohtoni ai Universității de Stat de Medicină și Farmaci...