UNIVERSITATEA DE STAT DE MEDICINA SI FARMACIE "NICOLAE TESTIMITEANU" din R.MOLDOVA

 
 
 • Întâlnirea rectorului Ion Ababii cu mediciniștii

  (Ro) În data de 13 decembrie curent, a avut loc tradiționala întrunire anuală a studenților USMF „Nicolae Testemițanu” cu rectorul Ion Ababii, unde au fost discutate principalele probleme cu care se confruntă mediciniștii.

 • Moș Cardio 2018

  (Ro) Cinci grupe de studenți din anul IV de studii au marcat încheierea modulului la Cardiologie prin tradiționalul atelier Moș Cardio 2018, organizat în data de 14 decembrie 2017, împreună cu cadrele științifico-didactice de la Disciplina de cardiologie, Departamentul Medicină Internă al USMF „Nicolae Testemițanu”.

 • Programul de studii la Optometrie a fost evaluat de o Comisie ANACIP

  (Ro) În zilele de 5 și 6 decembrie curent, USMF „Nicolae Testemițanu” a fost vizitată de o Comisie de evaluare externă a Agenției Naționale de Asigurare a Calității în Învățământul Profesional, în vederea autorizării de funcționare a Programului de studii 0914.4 Optometrie.

 • Viitorii medici donează sânge

  (Ro) În data de 30 noiembrie 2017, s-a desfășurat campania „Donează sânge! Dăruiește o picătură de viață!”, organizată tradițional de Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină, cu suportul USMF „Nicolae Testemițanu”.

 • Stările precanceroase și canceroase în patologia digestivă și hepatică

  (Ro) Peste 200 de specialiști în gastroenterologie, medicină internă, medicină de familie și oncologie din țară și de peste hotare au participat, în data de 29 noiembrie curent, la cea de-a XX-a Conferință Naţională de Gastroenterologie şi Hepatologie.

 • Corupția contaminează, fii imun și acționează!

  (Ro) Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova relansează campania instituțională „Corupția contaminează, fii imun și acționează!”, inițiată în iunie 2014.

Информация об университете

Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie “Nicolae Testemiţanu” este o instituţie de învăţământ superior cu tradiţii de peste şapte decenii.

Зачисление

Прием в ПЗ ГУМФ осуществляется на конкурсной основе с целью отбора кандидатов согласно знаниям и навыкам.

Обучение

USMF oferă posibilitatea de formare universitară şi post universitară, precum şi instruirea prin secundariat clinic, doctorat, postdoctorat şi formare continuă.

Научные исследования

Universitatea încurajează procesul de cercetare și inovare prin intermediul conferințelor, proiectelor științifice și a tezelor de licență, masterat/doctorat.

Информация для студентов

Viaţa de student nu se rezumă doar la sălile de curs şi la holurile facultăţilor. Studenţii se pot implica în activităţi extracurriculare.

Стипендии, стажировки, гранты

Университет предлагает целый ряд возможностей для личного профессионального роста: университет дает возможность получать стипендии, стажировки, участвовать в различных проектах и мероприятиях.

Публикации

Urmăriți articolele publicate de către cadrele didactice din universitatea noastră și din universităţile partenere, dar şi lucrări ale studenţilor.

Галерея

Приглашаем познакомиться с ПЗ Государственным Университетом Медицины и Фармации им. Николае Тестемицану посредством фотографий.
 

События

Jan 15

Experți naționali pentru domeniile științifice: concurs (Ro) Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a lansat sesiunea de înaintare a dosarelor în vede...

Jan 22

Școala internațională de iarnă - BigData 2018 (Ro) În perioada 22-26 ianuarie 2018, la Timișoara, România, se va desfășura cea de-a IV-a ediție a ...