UNIVERSITATEA DE STAT DE MEDICINA SI FARMACIE "NICOLAE TESTIMITEANU" din R.MOLDOVA

 
 
 • Simpozionul cardiologilor privind actualităţile europene în domeniu

  (Ro) Cardiologii și cardiochirurgii din țara noastră s-au reîntâlnit în data de 19 octombrie, în cadrul unui simpozion pentru a discuta actualitățile în cardiologie prin prisma ghidurilor noi ale Societății Europene de profil.

 • Catedra de epidemiologie a marcat cinci decenii de activitate

  (Ro) Comunitatea universitară a sărbătorit, în zilele de 13 și 14 octombrie curent, cea de-a 50-a aniversare a Catedrei de epidemiologie a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova.

 • Cursurile Comitetului European pentru Educare în Anestezie

  (Ro) În perioada 11-13 octombrie 2017, mai mulți studenți, rezidenți, medici anesteziologi, reanimatologi au participat la cursurile Comitetului European pentru Educare în Anestezie, ediția a XII-a.

 • La mulți ani, Chișinău!

  (Ro) Astăzi 14 octombrie, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova a organizat o expoziție amplă în cadrul manifestărilor culturale dedicate Zilei orașului Chișinău.

 • Medicina sportivă din Republica Moldova la 70 de ani

  (Ro) În data de 13 octombrie 2017, la Chișinău s-a desfășurat conferința științifică internațională dedicată celei de-a 70-a aniversări a medicinei sportive din Republica Moldova.

 • Formare continuă în domeniul calității academice

  (Ro) La Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” s-a desfășurat seminarul de formare continuă în domeniul calității academice cu tema „Metodologia elaborării testelor cu compliment multiple CHOICE”.

Информация об университете

Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie “Nicolae Testemiţanu” este o instituţie de învăţământ superior cu tradiţii de peste şapte decenii.

Зачисление

Прием в ПЗ ГУМФ осуществляется на конкурсной основе с целью отбора кандидатов согласно знаниям и навыкам.

Обучение

USMF oferă posibilitatea de formare universitară şi post universitară, precum şi instruirea prin secundariat clinic, doctorat, postdoctorat şi formare continuă.

Научные исследования

Universitatea încurajează procesul de cercetare și inovare prin intermediul conferințelor, proiectelor științifice și a tezelor de licență, masterat/doctorat.

Информация для студентов

Viaţa de student nu se rezumă doar la sălile de curs şi la holurile facultăţilor. Studenţii se pot implica în activităţi extracurriculare.

Стипендии, стажировки, гранты

Университет предлагает целый ряд возможностей для личного профессионального роста: университет дает возможность получать стипендии, стажировки, участвовать в различных проектах и мероприятиях.

Публикации

Urmăriți articolele publicate de către cadrele didactice din universitatea noastră și din universităţile partenere, dar şi lucrări ale studenţilor.

Галерея

Приглашаем познакомиться с ПЗ Государственным Университетом Медицины и Фармации им. Николае Тестемицану посредством фотографий.
 

События

Oct 24

Congresul de Medicină Internă, ediţia a III-a (Ro) La 24 și 25 octombrie curent, va avea loc Congresul de Medicină Internă, ediţia a III-a, evenim...

Oct 27

Conferința „Teritoriile sănătății: producția agroalimentară, nutriția, securitatea alimentară PANS-a-TS” (Ro) Agenția Universitară a Francofoniei în Europa Centrală și Orientală a lansat inițiativa de a cr...

Oct 31

Concursul proiectelor de inovare şi transfer tehnologic, anul 2018 (Ro) Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic din cadrul Academiei de Ştiinţe a Moldovei prelun...

Nov 03

Imunitatea copilului şi imunodeficienţele primare (Ro) În data de 3 noiembrie 2017, Clinica de Pneumologie a Departamentului Pediatrie al Universităţi...