Delegație din Austria

Published: 20.05.2014
Free

În data de 20 mai curent , Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” va fi vizitată de prof. Rainer Rienmueller de la Universitatea de Medicină din Graz, Austria.

 

În contextul acestei vizite, delegatul european urmează să se familiarizeze cu activitatea Universității și să discute, cu conducerea acesteia, perspectivele unor proiecte de cooperare cu instituțiile de învățământ superior medical din Austria.

 

Programul vizitei va continua cu prelegeri în domeniul imagisticii cardiace în cadrul conferinței științifico-practice, ce se va desfășura la Clinica Medicală Nr. 3, între orele 09:00-15:30, Spitalul Municipal “Sfânta Treime” sub patronajul Universității de Medicină din Graz, Fundația Americano - Austriacă în colaborare cu Centrul pentru politici și analize în sănătate, Universitatea de Medicină și Farmacie “Nicolae Testemiţanu”.

 

La lucrările Conferinței vor participa eminente personalităţi din ţară şi din străinătate (Austria, Ucraina).

 

 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii