Decernarea Burselor de Merit 2015

Published: 11.03.2016
Free

Vineri, 11 martie curent, începând cu ora 18:00, se va desfășura ceremonia festivă de decernare a Burselor de Merit 2015. Manifestarea va avea loc în incinta Radisson Blu Leogrand Convention Center din str. Mitropolit Varlaam, 77.  

 

Concursul, ajuns la cea de-a XX-a ediție, vine să motiveze cei mai buni studenți pentru performanțe academice și participare activă în cercetare și alte activități extracurriculare. În acest an, din cei 265 de studenți de la 19 instituții de învățământ superior din țară, au fost selectați 50 de finaliști de la 10 instituții, care vor beneficia de Burse de Merit în valoare de 12000 de lei fiecare.

 

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” se poate mândri cu 8 bursieri, trei dintre care sunt studenți, iar alții cinci - rezidenți/masteranzi.   

  

Competiția este organizată anual de Centrul de Informații Universitare, în parteneriat cu BC Moldova Agroindbank și compania Orange Moldova.

 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii