Imunitatea copilului şi imunodeficienţele primare

Published: 03.11.2017
Free

În data de 3 noiembrie 2017, Clinica de Pneumologie a Departamentului Pediatrie al Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova organizează o conferinţă cu participare internaţională cu genericul Imunitatea copilului şi imunodeficienţele primare.

La manifestare vor fi abordate subiecte privind imunitatea la copii, particularităţile imunității în diferite perioade de vârstă, metodele de evaluare a imunităţii, defectele sistemului imun, sindroame de imunodeficienţă primară şi secundară, aspecte ale tratamentului şi recuperării copiilor cu imunitatea imunocompromisă ş.a.

La forum vor participa invitaţi speciali – profesori din Rusia, România, Ungaria, Canada, SUA, care vor prezenta rapoarte despre cele mai recente descoperiri în domeniu.

Evenimentul este destinat medicilor pediatri, medicilor de familie, pneumologilor, imunologilor, cercetătorilor din domeniu şi cadrelor științifico-didactice.

Conferința se va desfășura începând cu ora 9:00, în Sala Senatului a USMF „Nicolae Testemiţanu”.

Mai multe detalii în Program

Dispoziţia Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale nr. 676 d din 20 octombrie cu privire la organizarea conferinţei ştiinţifice cu participare internaţională cu genericul: „Imunitatea copilului şi sindroame imunodeficitare” 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii