Seminar în pedagogia medicală

Published: 20.11.2017
Free

Centrul de Reușită Universitară al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” organizează, în zilele de 20 și 21 noiembrie 2017, un curs de formare în pedagogia medicală. Atelierul va fi ținut în limba franceză de profesorul Doina Azoicăi de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, România.

Seminarul va cuprinde obiectivele, direcțiile și modalitățile de evaluare și leadership-ul în pedagogia medicală; transferul de cunoștințe din sala de curs în sala de tratament; motivarea studenților în dobândirea cunoștințelor; motivarea cadrelor științifico-didactice de a deveni cei mai buni formatori; pregătirea și desfășurarea unui curs (magistral, caz clinic); pregătirea și desfășurarea unui curs practic (simulare, învățare prin prisma problemelor); evaluarea rezultatelor formării pedagogice, atât la nivel de curs cât și de oră practică ș.a.

Evenimentul se va desfășura la Centrul de Reușită Universitară, sala 408 (Blocul didactic central. et. IV), între orele 09:00-18:00.

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii