Expoziția Internațională a Medicilor - Artiști Plastici

Published: 28.02.2018
Free

În data de 12 mai 2018, la Zagreb, Croația, va avea loc Expoziția Internațională a Medicilor - Artiști Plastici, unde participanții își vor putea expune picturile, sculpturile, fotografiile, broderiile și alte articole de artă fină.

La eveniment sunt invitați medici și alți specialiști din domeniul asistenței medicale care creează astfel de lucrări. Expoziția nu este bazată pe selecție, competiție, cenzură sau alte criterii de acest gen. Inițiativa culturală este una nonprofit şi nu presupune taxe de participare.

Această manifestare este o oportunitate pentru specialiștii în medicină să împărtășească noi experiențe artistice și profesionale, să stabilească noi relații de prietenie, științifice și culturale, și posibile/eventuale colaborări pe viitor.

Doritorii de a participa la expoziție trebuie să contacteze organizatorii, expediind o scurtă informație pe adresa de e-mail: palotas@asklepios-med.eu.

Data limită de înregistrare - 28 februarie 2018.

Mai multe detalii găsiți în scrisoare sau accesând site-ul www.asklepios-med.eu.

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii