Actualități în abordarea terapeutică a bolii de reflux gastroesofagian

Published: 01.03.2018
Free

În data de 1 martie curent se va desfășura conferința științifică cu genericul „Actualități în abordarea terapeutică a bolii de reflux gastroesofagian”.

Invitat de onoare este profesorul Mircea Diculescu, șeful Catedrei de gastroenterologie și hepatologie, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, România, directorul Centrului de Gastroenterologie și Hepatologie Fundeni.

În cadrul manifestării vor fi abordate subiecte ce țin de boala de reflux gastroesofagian (BRGE), precum actualitățile în domeniu, patogeneza și simptomatologia BRGE, buzunarul acid în BRGE, algoritmul de tratament în BRGE, rolul alginat în tratamentul BRGE, eficacitatea și siguranța terapeutică în BRGE în sarcină.

Evenimentul va avea loc la restaurantul „Mi Piace” (str. Trandafirilor, 4), începând cu ora 14:00. Pentru detalii vedeți Ordinul rectorului nr. 102-A din 26.02.2018 cu privire la organizarea conferinței.  

 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii