Abordarea complexă a pacientului dializat

Published: 23.03.2018
14:00
Hotelul „VisPas”, (str. Al. Lăpușneanu, 26, or. Chișinău)
Free

Catedra de urologie și nefrologie chirurgicală, Catedra de endocrinologie și Catedra de igienă generală ale USMF „Nicolae Testemițanu” organizează un simpozion cu genericul Abordarea complexă a pacientului dializat.

Evenimentul se va desfășura în data de 23 martie curent, în incinta Hotelului „VisPas”, (str. Al. Lăpușneanu, 26, or. Chișinău), începând cu ora 14:00.

Evenimentul are scopul de a spori calitatea serviciilor medicale prin dezvoltarea, promovarea și implementarea tehnologiilor moderne de diagnostic și de tratament, precum și perfecționarea nivelului profesional al medicilor și farmaciștilor.

Programul manifestării include subiecte cu privire la serviciul de dializă și transplant renal în Republica Moldova, particularitățile nutriției pacienților cu boală renală cronică tratați prin dializă, controlul glicemic la persoana cu diabet zaharat, tratată prin dializă, dereglările mineral-osoase în boala cronică de rinichi, hipertensiunea arterială în boala cronică renală de origine diabetică, tratamentul anemiei la pacienții cu boală cronică de rinichi ș.a.


 

Simposion interdisciplinar
pacientului dializat
particularitățile nutriției
boala cronică de rinichi
tratamentul anemiei

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii