Default Header Image

INFOINVENT 2015

Published: 03.09.2015

În perioada 25-28 noiembrie 2015 se va desfășura ce-a de-a XIV-a ediție a Expoziției internaționale specializate „INFOINVENT”. Evenimentul este organizat de Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI) în cooperare cu Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic (AITT) și va fi găzduit de Centrul Internațional de Expoziții „MOLDEXPO”.

Acest forum științific are misiunea de a susține și a promova activitatea inovațională, de a atrage investiții în activitatea de inovare și transfer tehnologic, de a promova proiectele de implementare a invențiilor, tehnologiilor și materialelor noi în economia națională, de a dezvolta cooperări tehnico-științifice regionale și internaționale și de a încuraja parteneriatele business-știință.

La expoziție pot participa instituții/întreprinderi din sfera de cercetare-dezvoltare și antreprenoriat, oameni de știință, inventatori, întreprinzători, profesori, studenți și elevi.

Termenul limită de înscriere: 15 septembrie 2015

Inregistrare / Formulare

 

Expoziția internațională specializată „INFOINVENT” este un forum al specialiștilor din domeniul proprietății intelectuale, care se organizează o dată la doi ani.

Pentru mai multe detalii accesați: http://www.infoinvent.md/md/expo/

Video promo: https://www.youtube.com/watch?v=dJGb13NrBpU

https://www.youtube.com/watch?v=vMbC9T4p5eY