Determinarea vitaminei C și a nitraților în fructe și legume: workshop

Published: 20.03.2019
14:30-17:00
Blocul didactic nr. 6, etajul 4, sala 405, str. N. Testemițanu, 26/2
Free

În contextul Zilei Internaţionale a Francofoniei, marcată la 20 martie, Catedra de igienă generală a Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemițanu” va organiza un workshop cu genericul Determinarea vitaminei C și a nitraților în fructe și legume (La détermination de vitamine C et des nitrates dans les fruits et légumes).

Atelierul se va desfășura în data de 21 martie 2019, între orele 14:30-17:00, în incinta Catedrei de igienă generală, Blocul didactic nr. 6, etajul 4, sala 405 (str. Nicolae Testemițanu, 26/2).

În cadrul workshopului vor fi explicate şi demonstrate metodele de determinare a vitaminei C și a nitraților în fructe și legume, inclusiv sub forma unui exerciţiu practic.

Gazda evenimentului vor fi studenții din anul II din cadrul Filierei francofone a USMF „Nicolae Testemițanu”. Invitați speciali ai atelierului vor fi profesori și studenți ai Filierei francofone a Universității Tehnice din Moldova, reprezentanți ai Agenției Universitare a Francofoniei, Antena din Republica Moldova, cadre didactice și reprezentanți ai USMF „Nicolae Testemițanu”. La eveniment sunt invitați să participe toți doritorii.

Evenimentul se va desfășura în limba franceză, în cadrul proiectului „Création du réseau universitaire régional dans les domains de la santé, la nutrition et la sécurité alimentaire”, la care USMF „Nicolae Testemițanu” este membru cu drepturi depline, ca rezultat al semnării Convenției-Cadru AUF-ECO, din 19 iulie 2017.

Ajouter au calendrier 2019-03-21 12:30:00 2019-03-21 12:30:00 Determinarea vitaminei C și a nitraților în fructe și legume: workshop Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
USMF
Ziua Internaţională a Francofoniei
Catedra de igienă generală
medicinişti
vitamina C
nitrați în fructe și legume

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii