Conferință internațională „Didactica: tradiţie, actualitate, perspective 2019”

Published: 21.03.2019
17 - 
Universitatea „1 Decembrie 1918”, or. Alba Iulia, str. Gabriel Bethlen, nr. 5
Necesită înregistrare

Catedra de limba română și terminologie medicală a Universităţii de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova în colaborare cu Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, România, va organiza o conferință internațională cu genericul Didactica: tradiţie, actualitate, perspective.

Evenimentul, ajuns la ediţia a V-a, va avea loc în zilele de 17 și 18 mai a.c., în oraşul Alba Iulia, la Universitatea „1 Decembrie 1918”, Departamentul pentru pregătirea personalului didactic (str. Gabriel Bethlen, nr. 5).

Printre organizatori se mai numără instituțiile partenere: Universitatea Holy Cross din Kielce (Polonia), Universitatea de Stat din Penza (Federația Rusă) şi Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (România).

Forumul ştiinţific va include următoarele secţiuni:

–  Didactica ariei curriculare. Limba şi comunicarea;

–  Didactica ariilor curriculare. Matematica – ştiinţe şi tehnologii;

–  Didactica ariei curriculare. Om şi societate;

–  Didactica ariei curriculare. Arte;

–  Didactica învăţământului primar şi preşcolar.

Persoanele interesate să participe la conferință se pot înregistra on-line, accesând site-ul: http://www.didactica-alba.org/ro/.

 

Ajouter au calendrier 2019-05-17 06:00:00 2019-05-17 06:00:00 Conferință internațională „Didactica: tradiţie, actualitate, perspective 2019” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
Catedra de limba română și terminologie medicală
didactica ariei curriculare
conferinţă

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii