Afecțiunile alergice la intersecția dintre specialități

Published: 28.03.2019
12:30
Hotelul Radisson Blu Leogrand, str. Mitropolit Varlaam, 77
Free

În data de 4 aprilie 2019, Disciplina de pneumologie și alergologie din cadrul Departamentului Medicină Internă a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova organizează conferința interdisciplinară cu participare internațională „Academy on allergy”.  

Forumul științific cu genericul Afecțiunile alergice la intersecția dintre specialități se va desfășura la Hotelul Radisson Blu Leogrand (or. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, 77), cu începere de la ora 12:30.

Invitați speciali la eveniment sunt dr. Ralph Moesges, vicepreședinte al Institutului de Statistică Medicală și Biologie, profesor la Spitalul Universitar al Facultății de Medicină a Universității din Köln și Ulrich Wahn, profesor la Universitatea de Medicină Charité, Berlin, Germania.

Manifestarea este organizată în parteneriat cu reprezentanţa companiei Berlin-Сhemie Menarini.




 

Ajouter au calendrier 2019-04-04 09:30:00 2019-04-04 09:30:00 Afecțiunile alergice la intersecția dintre specialități Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
Disciplina de pneumologie și alergologie
Afecțiunile alergice
conferinţă interdisciplinară

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii