Felicitări de Ziua Inventatorului şi a Raţionalizatorului

Published: 28.06.2019

aprecieri inventiiComunitatea științifică din Republica Moldova marchează în data de 29 iunie 2019 Ziua Inventatorului şi a Raţionalizatorului. Cu acest prilej, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” adresează felicitări cordiale tuturor celor care se dedică cu abnegaţie acestei activități creative. 

Distinși cercetători, apreciem eforturile Dumneavoastră în cercetare și inovare în vederea realizării progreselor ştiinţifice în medicină şi îmbunătăţirii calităţii vieţii oamenilor. Admirăm devotamentul Dumneavoastră în promovarea bunei imagini a Universităţii pe arena internaţională, în cadrul expoziţiilor şi a saloanelor de inventică, congreselor, conferinţelor şi altor manifestări ştiinţifice.

Să aveți parte de inspiraţie, idei novatoare, realizări remarcabile, gratitudine și apreciere din partea societății, multă sănătate şi armonie în familii!

 

Cu alese sentimente de recunoștință,

 

Ion Ababii, rector al USMF „Nicolae Testemiţanu“,

dr. hab. şt. med., profesor universitar,

academician al AŞM



 

Ziua inventatorului și raționalizatorului
USMF
Ziua Inventatorului şi a Raţionalizatorului
activitate creativă
cercetare

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii