Cupa Campusului la volei - două ediții, acelaşi câștigător

Published: 15.09.2019

 

volei usmf

Studenții Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova au demonstrat, de nenumărate ori, că sunt cei mai buni nu doar la carte, dar și la activitățile extracurriculare. De această dată, protagoniștii au participat la Cupa Campusului la volei, ediția a II-a, organizată de Departamentul Sport al Asociației Studenților și Rezidenților în Medicină (ASRM), în data de 6 septembrie curent.

Bătălia acerbă s-a disputat între șapte echipe, alcătuite din locatari ai căminelor nr. 1, nr. 2, nr. 3, nr. 10, nr. 11, formaţia comună a studenţilor indieni din căminele nr. 12 şi nr. 17 şi reprezentativa ASRM. În teren, fiecare echipă  a fost constituită din câte două fete și patru băieți.

Devenit deja tradiție, evenimentul a fost bine dotat cu echipament performant, fiecare echipă - gata să-și înfrunte adversarii, iar suporterii - bine pregătiți pentru a-și susține echipa preferată și a da plus de energie jocului.

cupa campusului la volei

Din start, competiția s-a dovedit a fi una de succes, iar jucătorii au acționat cu dârzenie. Astfel, pentru al doilea an consecutiv, Cupa Campusului la volei a fost obținută de echipa Căminului nr. 10, care s-a poziţionat pe locul I.  Locul II a fost obținut de echipa ASRM, iar locul III - de cea a Căminului nr. 1. O participare activă au avut şi reprezentanții studenţilor indieni, care au demonstrat o pregătire temeinică. La final, învingătorii au fost apreciați cu medalii, cupe, diplome și premii băneşti.

Serghei Suman, prorector pentru educație și probleme sociale, prezent la evenimentul sportiv, a felicitat câștigătorii şi i-a îndemnat pe studenţi să fie la fel de activi și să participe, cu acelaşi entuziasm, la toate competițiile organizate de Universitate și ASRM. Totodată, prorectorul a menționat că de fiecare dată, jocul trebuie să fie unul echitabil, iar la finalul competiției, să triumfe prietenia. 

Gheorghe Buruiană, președintele Asociației Studenților și Rezidenților în Medicină, împreună cu Iurie Noroc, șeful Departamentului Sport din cadrul ASRM, au rostit cuvinte de laudă în adresa participanţilor și i-au motivat să lupte pentru titlurile de frunte din clasament. De asemenea, reprezentanții ASRM au felicitat echipa jucătorilor indieni pentru curaj și antrenare activă în desfășurarea activităților extracurriculare și au încurajat participarea tuturor studenților străini care își fac studiile la universitatea noastră. 

Aducem sincere felicitări tuturor echipelor participante la Cupa Campusului la volei, dorindu-le mediciniștilor sănătate și noi performanțe!

cupa campusului la volei
cupa campusului la volei
cupa campusului la volei
cupa campusului la volei
USMF
cupa campusului la volei
competiție sportivă
jucători sportivi
medicinişti
asrm

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii