Congresul naţional al specialiștilor în domeniul sănătății publice și managementului sanitar

Published: 21.10.2019
24 - 
8:00
Agenţia Naţională pentru Sănătate Publică, Sala de conferinţe (str. Gheorghe Asachi, 67A)
Free

În zilele de 24 și 25 octombrie 2019, la Chișinău, îşi va desfăşura lucrările Congresul naţional al specialiștilor în domeniul sănătății publice și managementului sanitar, cu genericul „O singură sănătate”. 

Forumul, ajuns la ediţia a VIII-a, va avea loc în incinta Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică, Sala de conferinţe  (str. Gheorghe Asachi, 67A), cu începere de la ora 8:00.

Evenimentul este organizat de Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, Agenția Națională pentru Sănătate Publică, Societatea Igieniştilor din Republica Moldova, Societatea Ştiinţifică a Epidemiologilor și Microbiologilor din Republica Moldova, Societatea Savanților și Specialiștilor în Managementul Sanitar din Republica Moldova şi Asociaţia Economie, Management și Psihologie în Medicină.

Сongresul va reuni somităţi în domeniu din Norvegia, Ungaria, România, Ucraina şi Republica Moldova, precum şi oficiali de stat, academicieni şi parteneri externi.

Mai multe detalii găsiţi în Program.

usmf
congres
sănătate publică
management sanitar
specialiști

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii