usmf pe youtube

Canalul de YouTube al USMF „Nicolae Testemițanu” a fost inclus în clasamentul uniRank 2019

Published: 06.11.2019

Contul de YouTube al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” a fost inclus în topul universitar YouTube uniRank 2019, publicat în luna octombrie curent.

Astfel, potrivit clasamentului, canalul de YouTube al USMF „Nicolae Testemițanu” se situează pe primul loc dintre сele şapte instituții de învățământ superior din țara noastră incluse în top, cu un număr total de 340 de abonaţi la activ. Cele 160 de videoclipuri publicate de Universitate pe această platformă au acumulat un număr total de circa 65 de mii de vizualizări, cu un număr mediu de 408 vizualizări pentru fiecare înregistrare video în parte. 

În ediția curentă au fost incluse suplimentar date statistice și valori de implicare pentru fiecare canal, inclusiv numărul total de abonați, de videoclipuri publicate și de vizualizări, precum și numărul mediu de vizualizări pentru fiecare filmuleţ, bazându-se pe datele extrase în luna octombrie 2019 și comparate cu cele din octombrie 2018.

YouTube uniRanke este publicat de două ori pe an, în lunile mai și octombrie şi reprezintă un clasament social non-academic al instituțiilor de învățământ superior, bazat pe numărul de abonați pe care îl are fiecare canal de YouTube al oricărei universități. Pagina web uniRank oferă informații despre adoptarea platformei sociale YouTube în rândul universităților și colegiilor, incluzând lista instituţiilor academice cu prezență oficială pe YouTube. Lista este ordonată alfabetic după numele țării și clasificată după numărul total de abonați. 

În total, în clasament au fost analizate peste 8.100 de canale oficiale de YouTube ale instituțiilor de învățământ superior din 182 de țări.

Îndemnăm comunitatea universitară să se aboneze la canalul de YouTube al USMF „Nicolae Testemițanu”, pentru a spori și mai mult vizibilitatea instituției.

youtube
USMF
clasament internațional
vizibilitate instituțională
canal de youtube
statistici

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii