Sindromul de tuse şi copilul imunocompromis

Published: 25.11.2019
9:00
Sala Senatului, Blocul didactic central, etajul III
în baza invitaţiei

Clinica de Pneumologie din cadrul Departamentului Pediatrie în colaborare cu Clinica de Otorinolaringologie Pediatrică a Universităţii de Stat şi Medicină şi Farmacie ,,Nicolae Testemițanu” vor desfăşura conferința științifico-practică cu participare internațională ,,Sindromul de tuse şi copilul imunocompromis”.

Evenimentul va avea loc în data de 26 noiembrie curent, în Sala Senatului, Blocul didactic central,  etajul III, între orele 9:00-17:00.

Conferinţa include mai multe comunicări în cadrul a două sesiuni de lucru: Imunitatea copilului, metode de evaluare a sistemului imun şi a infecţiilor respiratorii şi Infecţiile respiratorii la copii imunocompromişi.

Manifestarea științifică va reuni cca 350 de medici de familie, pediatri, pneumologi, alergologi, imunologi, specialişti în otorinolaringologie din instituţiile medico-sanitare publice din ţară. Invitat special la conferinţă va fi profesorul Serghei Reazanțev de la Universitatea de Medicină ,,I.I. Mecinikov”, Sankt Petersburg, Federaţia Rusă.

Mai multe detalii vedeţi în Program.

 

 

 

usmf
Clinica de Pneumologie
Departamentul Pediatrie
Clinica de Otorinolaringologie Pediatrică
sindrom de tuse
imunitate
medici de familie
pediatri
pneumologi
alegologi
imunologi

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii