Burse de predare pentru conferențiari universitari în cadrul Programului Erasmus+

Published: 27.11.2019
27 - 
08:00
Universitatea din Santiago de Compostela, Spania
Free

 

Universitatea din Santiago de Compostela, Spania, oferă două burse de predare pentru cadre didactice, în cadrul Programului Erasmus+ și al Acordului interinstituțional semnat cu Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova.

Bursele sunt oferite pentru o durată de 7 zile (5 zile de activitate plus 2 zile de călătorie), în perioada februarie-mai 2020. Programul de mobilitate presupune activități de predare, vizitarea laboratoarelor, întrevederi academice și științifice, precum și alte activități în cadrul departamentelor relevante domeniului de activitate. Programul Erasmus+ va acoperi cheltuielile pentru călătorie (o sumă fixă) și bursa de întreținere.

Criterii de eligibilitate: cadrele didactice trebuie să dețină funcția de conferențiar universitar.

Doritorii vor transmite copia Certificatului de cunoaștere a limbii engleze/spaniole (nivelul minim - B2) şi CV-ul la adresa olga.cernelev@usmf.md, până la data de 6 decembrie 2019.

Procedura de selecție: lista candidaților va fi transmisă Universității din Santiago de Compostela, iar persoanele selectate vor primi un link unde vor putea face înregistrarea pentru bursa Erasmus+. Ulterior, Universitatea din Santiago de Compostela va efectua selecția finală a bursierilor.

Mai multe detalii despre universitatea-gazdă vedeţi aici: https://www.usc.es/.

Ajouter au calendrier 2019-12-06 06:00:00 2019-12-06 06:00:00 Burse de predare pentru conferențiari universitari în cadrul Programului Erasmus+ Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
burse
Erasmus+
conferențiar universitar
cadre didactice

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii