Workshop: Managementul conflictelor

Published: 18.02.2020
16:00
Blocul didactic nr. 2, et. 4, aula C (str. Mălina Mică, 66)
Free

Managementul conflictelor este tema unui nou workshop cu genericul „Transformă orice conflict într-o experiență câștigătoare!”, organizat de Centrul de Consiliere Psihologică și Ghidare în Carieră a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” în data de 24 februarie curent.

Evenimentul se va desfășura în incinta Blocului didactic nr. 2, et. 4, aula C (str. Mălina Mică, 66), cu începere de la ora 16:00.

Atelierul de lucru va dura o oră și 30 de minute, timp în care participanții vor identifica și diferenția funcțiile distructive și constructive ale conflictelor, vor cunoaște fazele procesului conflictual, vor putea evalua stadiul în care se află conflictul și vor conștientiza implicarea afectivă și importanța gestionării emoțiilor în conflict. La fel, participanții vor afla strategiile personale de comportament predominant abordate în situațiile conflictuale - confruntarea, evitarea, adaptarea, compromisul și colaborarea - și vor analiza punctele slabe și forte ale fiecărei strategii.

Workshopul este destinat studenților, medicilor-rezidenți și personalului științifico-didactic de la Universitate. 

Pentru mai multe detalii vă puteți adresa Corinei Lazăr, psiholog, la tel: 078333368.

Ajouter au calendrier 2020-02-24 14:00:00 2020-02-24 14:00:00 Workshop: Managementul conflictelor Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
workshop
Managementul conflictelor
Centrul de Consiliere Psihologică și Ghidare în Carieră
studenţi
medici-rezidenţi
personal științifico-didactic

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii