Conferință științifică: „Managementul sănătății publice: realizări, provocări și perspective”

Published: 28.09.2020
29 - 
10:00
USMF „Nicolae Testemițanu”, Sala Senatului, etajul 3, Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165)
în baza invitațiilor

Școala de Management în Sănătate Publică organizează, în perioada 29 septembrie-1 octombrie curent, conferința științifică cu genericul Managementul sănătății publice: realizări, provocări și perspective. Evenimentul este consacrat aniversării a 75-a de la fondarea Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” și aniversării a 15-a a Școlii de Management în Sănătate Publică.

Conferința se va desfășura între orele 10:00-16:30, în Sala Senatului a USMF „Nicolae Testemițanu”, etajul 3, Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165). 

Actuala ediție a conferinței include prezentarea rezultatelor a 18 cercetări științifice realizate în domeniul managementului sănătății și sănătății publice de către viitorii Masteri - Promoția de absolvenți - 2020.

Invitați la conferință sunt specialiști în Sănătate publică și din alte domenii aferente din Republica Moldova, estimativ, în total, vor fi prezenți un număr de 50 de participanți. 

Evenimentul va fi transmis LIVE de către Privesc.eu. 

USMF
Conferință științifică
management
sănătate publică
Școala de Management în Sănătate Publică
cercetări științifice
managementului sănătății
Managementul sănătății publice
online

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii