Lansare de carte: „Pneumologie în tabele și cazuri clinice”

Published: 07.10.2020
14:30
online
în baza invitației

Disciplina de pneumologie şi alergologie din cadrul Departamentului Medicină Internă a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” și Societatea de respirologie din Moldova VIAREMO anunță despre lansarea cărții „Pneumologie în tabele și cazuri clinice”,  autor - Victor Botnaru, dr. hab. șt. med., profesor universitar, șeful subdiviziunii respective.

Evenimentul se va desfășura în data de 13 octombrie 2020, în regim on-line, la ora 14:00. 

Manualul cuprinde subiectele de la modulul de Pneumologie și este destinat studenților din anul IV. De asemenea, materialul didactic poate fi utilizat pentru autoinstruire de către medicii-rezidenți și specialiștii în domeniu.

În total, la lansarea de carte vor participa circa 70 de persoane. Doritorii se pot conecta accesând linkul:  meet.google.com/azz-teka-wpe

Lansarea de carte se înscrie în contextul acțiunilor dedicate aniversării a 75-a de la fondarea USMF „Nicolae Testemițanu”.

Ajouter au calendrier 2020-10-13 11:30:00 2020-10-13 11:30:00 Lansare de carte: „Pneumologie în tabele și cazuri clinice” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
USMF
lansare
lansare de carte
Pneumologie în tabele și cazuri clinice
pneumologie
online
studenţi
medici-rezidenţi

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii